Over onsBij Heerlijk Licht vindt u alles als het gaat om etherische olie. Ons doel is om gezonde natuurzuivere en heerlijke geuren te leveren voor een eerlijke prijs.

Niet alleen doet een heerlijke geur wonderen voor de sfeer in een ruimte, onze producten brengen ook de kracht van de natuur bij u in huis. Voor rust, of juist energie, bij Heerlijk Licht krijgt u het antwoord dat u zoekt!
0% zweverig, 100% helder. Geen chemische toevoegingen, puur natuur.

Het ontstaan van onze passie

Wij zijn Roeleke en Matthijs Vroombout en onze passie voor Heerlijk Licht is begonnen in 2015. In dat jaar kregen we voor het eerst te horen over de gevaren van niet natuurlijke geurproducten. Onze interesse voor geurproducten heeft er toen voor gezorgd dat we uitgebreid onderzoek hebben gedaan naar de betrouwbaarheid van deze uitspraak.

De uitkomst van deze zoektocht heeft ons versteld doen staan. Niet alleen was het waar dat er veel giftige toevoegingen aanwezig zijn in bestaande geurproducten, maar de natuurlijke werking wordt ook nog eens niet gevonden. “Dit moet anders!” Was de conclusie van het echtpaar. Daar is Heerlijk Licht ontstaan. Mensen waarschuwen was niet voldoende, er moest ook een gunstig alternatief komen.

Nu biedt Heerlijk Licht een ruim assortiment aan van Etherische oliën. Elk daarvan met een eigen geur en werking. Er wordt zorgvuldig onderzoek gedaan voor elke nieuwe toevoeging aan het bestaande assortiment. Zo kunt u er vanuit gaan dat het aanbod groeit in waardevolle producten. Al onze producten hebben certificaten van echtheid, zijn daardoor gegarandeerd van 100% juiste behandeling en zuivere ingrediënten.